S-a deschis un nou Starbucks!

Hei! Am pentru voi un super anunț! S-a deschis un nou Starbucks! 🙂

 Pentru cei care locuiesc sau lucreaza în zonă, noua locație se află la parterul cladirii The Mark, pe Calea Griviței nr. 84-98 și este a 26-a cafenea deschisă în București si a 47-a din țară.

 Așa cum ne-am obișnuit, locația are un design modern și plăcut, exprem de conformabil, perfect pentru o cafea bună servită de dimineață, înainte de muncă. 🙂  

Adu-ți propriul termos

Câți dintre voi ați auzit de conceptul „Adu-ți propriul termos”? O idee foarte interesantă propusă de Starbucks pentru cei care vor să economisească sau să contribuie la protejarea mediului prin limitarea consumului de hârtie. Poți veni cu propriul termos sau propria cană de acasă în care să ți se prepare băutură și astfel economisești 1 Lei la fiecare băutură. Sună bine, nu?

Cafeaua Veranda

În cadrul evenimentului de deschidere am degustat cafeaua Veranda și m-am gândit să împărtășesc cu voi câteva lucruri despre această cafea pe care poate nu le știați incă:

 Fiind considerată ideală pentru dimineață, cafeaua Veranda este cea mai puțin prăjită dintre toate, fiind de tipul Blonde.  

Este un blend din America Latină, iar denumirea provine de la verandele caselor de fermieri unde cafeaua era pusă la uscat. Are arome de cacao și nuci prăjite.

Au fost necesare 80 de încercări inițiale, pentru a se ajunge la amestecul perfect pe care îl savurăm astăzi.  

V-am făcut curioși?

Ne vedem în noua locație Starbucks pentru a savura cafeaua de dimineață!

O zi cât mai frumoasă și plină de realizări!